Ne demek?

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik veya dairesel bir muhafaza ortamında kâin spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana mevla yahut güzel duyusal düşünceların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Panik amerikan bar sayesinde içerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış kuruluşlabilir.

Bir gestaltda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve öteki ivedi durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve anne kapıların cihetı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir Yangın Çıkış Kapısı odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın Bapsı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Antrparantez, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve maslahatlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak aşağıda arz saha illere iş vermekteyiz.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya değindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page